Praktijk voor Heling, Coaching en Muziek – Marjan Buninga

Waarom Thèta-techniek?
Thèta-heling of ook wel DNA-heling genoemd is een snelle en zeer effectieve manier om zowel fysieke als psychische klachten op te sporen en te behandelen. Met als resultaat: meer levensvreugde, meer kwaliteit van het leven en een positiever zelfbeeld. De Thèta-helingtechniek is een techniek waarbij de facilitator zich in de thèta staat bevindt en zich daar verbindt met de bron van onvoorwaardelijke liefde, vreugde en perfectie. Deze techniek is ontwikkeld door Vianna Stibal in eerste instantie als een techniek voor zelfgenezing. Inmiddels heeft zij deze techniek aan duizenden mensen geleerd. Het bijzondere van de Thèta-techniek is dat je niet helemaal alles tot de bodem hoeft uit te spitten en het “proces” in hoeft te gaan, dat het snel gaat en blijvend resultaat geeft.Soms is één sessie al voldoende.

Mogelijkheden met de Thèta-techniek:
• het verwijderen van oude belemmerende overtuigingen en deze vervangen door nieuwe positieve overtuigingen.
• het overwinnen van angsten, je veilig voelen.
• negatieve gevoelens omzetten in positieve gevoelens.
• ondersteuning bieden in het genezingsproces van ziekten.
• het herstellen van een psychische, emotionele of fysieke disbalans.
• het overwinnen van diverse problemen bij kinderen
• rouwverwerking
• procesbegeleiding bij trauma’s, erfelijke aandoeningen
• het oplossen van rsi-klachten en rsi-gerelateerde klachten
• eigenlijk aan alles dat je wilt veranderen in je leven of dat van je kinderen. (zie ook nieuwetijdskinderen)
• zingeving, antwoord op levensvragen.
• fobieën, burn out, etc

Opleiding thètafacilitator
Tijdens het leren werken met de ThetaHealing™ techniek zal je je eigen intuïtieve vermogens ontwikkelen en leren gebruiken om spontane lichamelijke en emotionele heling te bewerkstelligen. Door gebruik te maken van dit persoonlijke proces zal je in staat zijn om jezelf, alsook je vrienden en familie te helpen. De opleiding begint met een 3-daagse basiscursus. Daarna kun je nog verder met advanced DNA en Manifestatie en Overvloed. Deze drie cursussen worden door mij gegeven samen met Peter Verhoef mijn echtgenoot en ook thètahealer en -docent.

Mijn naam is Marjan Buninga. Ik heb diverse opleidingen gedaan op het gebied van spiritualiteit en heling. Waaronder: Vanaf 1991, de opleiding voor spiritueel therapeute bij Ad Stemerding op “De Leonardushoeve” te Belfeld (L). Van 1993 tot 2005 heb ik (o.a. in Nederland, de VS en Engeland) met grote regelmaat trainingen en seminars gevolgd op het gebied van meditatie, spreken in het openbaar, coaching en ontwikkeling van hoger bewustzijn. Ik heb jarenlange ervaring met coachen, trainen en het geven van workshops, zowel individueel als aan groepen. Aan het “Thèta Instituut Nederland” heb ik de opleiding voor thètafacilitator gedaan en vervolgens de docentenopleidingen gevolgd bij Vianna Stibal in Idaho Falls USA. Ik werk sinds 2007 fulltime als thètahealer, -coach en trainer.


Naam:  Marjan Buninga   Telefoonnummer: 015-2122103  
Adres: Lobelia 48   Email:  marjanbuninga@plamet.nl  
Woonplaats: Nootdorp   Website: www.marjanbuninga.nl  
Postcode:  2631 VJ      

 

Disciplines:

Thèta-healing